Alla inlägg den 8 augusti 2007

Av Therese - 8 augusti 2007 16:44

Inatt drömde jag ganska knasigt tror jag..
Drömde det var vinter och massa massa snö, var i skogen med Lottie. Hon gick och drog mig i en eka, medans jag spanade efter älgar med en kikare. Men vi såg bara några vargar..
Sen kom en bil körandes. De var Sofias bil men hon var inte med. Det var Lager och fyra till. Dom var sommarklädda och påväg på party.
Sen låg jag i en sovsäck och höll på att bli nergrävd i en snöhög, sen var det någon som hällde en massa ljummen mjölk över hela mig.
Plötsligt var det inte vinter längre, och så skulle vi åka båt på någon älv man egentligen inte fick åka båt på så jag var tvungen gömma mig i en säck som hängde efter båten.
Jaa sen ringde telefonen så jag vaknade, och lika bra var väl kanske det för den där drömmen kunde aldrig ha slutat väl.. Mohaha


Blev ingen film igår heller. Men det är sånt som händer.
Nu ska jag iaf hoppa i duschen och sen ta en tur till Kd och hälsa på Mini. Hon håller på och flyttar så jag ska se hur hon har det. Och så måste jag ju hälsa på hennes hund - Åke (egentligen Drutten). Sen blir det säkert en film innan jag beger mig tillbaka till Hollywood ^^


Bra tack hejj!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards