Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Therese - 27 februari 2009 23:57

Tänk om man kunde öppna upp huvudet på mig, gräva runt lite i hjärnan och plocka fram alla tankar för allmän beskådning.
När folk har trampat runt bland mina tankar och fått veta det dom allra helst vill veta (och säkert sånt dom inte vill veta) kan dom kanske hjälpa mig att reda ut allt trassel som finns där.
Hjälpa mig att plocka bort det onda.
Sen skulle man bara stoppa tillbaka glada tankar och fina minnen, allt annat skulle för evigt raderas.


Det är svårt att försöka berätta precis vad jag tänker på.
Delvis för att jag inte vill att det ska vetas, men mest för att jag inte kan para ihop rätt tanke med rätt ord.
Det är så mycket som gör ont.


En del saker får det att kännas som att en orange liten gubbe sitter inuti mig med en glasskärva och skär sönder allt han kommer åt. Han tuggar lite på sånt han finner tilltalande, hoppar på mina organ och hugger sönder mitt hjärta med ett elakt skratt.
När han massakerat klart där klättrar han upp och tar plats i mitt huvud. Där börjar han viska saker som inte alls är snälla. Om jag ignorerar honom viskar han högre och högre för att tillslut börja vråla.
Det är inte lätt att försöka låta bli att tro på vad han säger.


Säg mig vad jag ska göra.

Snälla, säg mig.

Av Therese - 27 februari 2009 23:51

Har inte blivit nå L Word för mig än, men jag har iaf fått i mig lite ätbart. Det smakade inte så jag fick, mer eller mindre, tvinga i mig maten.


Jag har roat mig med att läsa alla 138 bloggarna jag följer slaviskt. (Har man inget eget liv får man leva genom andra.)


Är så där äckligt trött igen så jag har gjort mig iordning för natten. Ska strax peta i mig en sömntablett för jag vill inte vakna om ett par timmar och sen inte kunna sova mer.


En gång önskade jag att det inte var såhär.

Det hjälpte inte.

Av Therese - 27 februari 2009 20:36

Jo för hemma hos mig är det som måndag idag.
Och det, mina vänner, är inte det minsta negativt för som vi alla vet vid det här laget så är måndag den dagen jag lever för!
Jag ska se på L Word om bara en liten stund. Wohoo!


Somnade relativt tidigt igår kväll, klockan var inte ens elva. Vaknade en sväng strax innan två men lyckades somna om. Vaknade vid halv tre igen och då var det kört. Lite irriterande var det. Mådde jättekonstigt, vet inte om det kanske beror på medicinen eller om det var något annat. Den ska inte ge några biverkningar egentligen. Får väl se om det blir likadant efter dagens lilla piller.
Roade mig med att uggla framför datorn hela långa natten och hela morgonen.
Var uppe en sväng vid halv elva och då var jag så yr att det fick bli sängen igen. Somnade någon gång efter tolv och sov från och till (blivit väckt av telefonen ett antal gånger) ända till halv åtta.
Så även om jag hade haft ork att göra något ikväll (det var tydligen något fredagsmys där några kompisar skulle närvara, och jag är ruskigt sugen på att skaka rumpa) så hade det blivit för sent.


Har fortfarande inte orkat mig ur sängen. Ligger och klurar på om jag ska ta en tur till kylskåpet innan jag börjar kolla på L Word, för när jag väl börjat lär jag väl fastna.


Något att äta kanske vore bra?


Ge mig.

Ovido - Quiz & Flashcards